Foutmelding

Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in drupal_get_feeds() (regel 394 van /customers/9/3/9/jpcomputers.be/httpd.www/includes/common.inc).

Wat kunnen wij voor u doen?

Computers worden vandaag de dag (jammer genoeg voor de klanten...) overal verkocht. De prijzenslag in deze branche is u zeker niet onbekend. Eens de aankoop gedaan staat u er zo goed als altijd alleen voor. De service die u als klant verwacht wordt nergens geboden. Daar maken wij het verschil! U kan bij ons terecht voor de aankoop van alle computermateriaal en toebehoren zoals bijvoorbeeld printers, monitoren, harde schijven, inktcartridges...

U komt thuis met uw nieuwe pc en dan begint de miserie. Hoe krijg ik die nu op het Internet aangesloten? Hoe configureer ik de printer? Hoe installeer ik dat bepaald pakket? Wij leveren uw nieuwe pc aan huis en installeren hem naar uw wensen. Dat is "service"!

Vandaag heeft u niet alleen een computer, maar ook een tablet, smartphone en een televisie waarmee u op het Internet kan. Slaagt u erin om al deze mogelijkheden optimaal te benutten zoals u zou willen? Ik toon u graag de weg! 

U heeft reeds een systeem maar het draait niet (goed) meer? Herstellingen of upgrades kunnen wij voor u doen. Uw trage computer werkt na herstelling weer vlot!

U wenst een netwerk(je) op te zetten maar krijgt kop noch staart aan termen als DHCP, router, switch, modem? Wij staan u bij met raad en daad.

Ook voor uw bedrijfsserver en professionele cloudoplossingen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bestellen alles in overleg en zorgen voor een feilloze werking en back-up van uw systemen.

Hebt u toch nog een andere computergerelateerde vraag? Contacteer ons vandaag nog!